Ha már megvan a nyomtatni kívánt fájl, akkor béreld ki a nyomtatónkat, és a szakértelmünket!

Az SJB.hu-n nem csak a már kész termékekből lehet válogatni, és megvásárolni őket, arra is van lehetőség, hogy már kész STL-file-okat nyomtassunk neked!

Megbízhatóság

Magas minőségű anyagok: Tudjuk, hogy az számodra fontos a minőség és az egyediség. Ezért kínálunk széles választékot anyagokból, mint például a fehér PLA, arany-ezüst PLA, sárga PETG, fekete TPU (rugalmas), és a szilárd márványos hatást keltő PETG. A különböző anyagok egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Rugalmas beküldés

Rugalmas fájl fogadás: Az STL fájlokat 128 MB-ig fogadjuk, azonban ha a fájl mérete meghaladja ezt az értéket, egyszerűen küldj nekünk egy linket a fájlról.

Hogyan működik a rendelés?

- Add meg a részleteket: Töltsd fel az STL fájlt, vagy küld el a linket a kiválasztott modellekről. - Válaszd ki az anyagot és a darabszámot: Kiválaszthatod az elkészítendő termék anyagát a felsorolt lehetőségek közül, illetve add meg, hány darabot szeretnél belőle rendelni. - Kérj árajánlatot: Miután megkaptuk a fájlt, és a megadott paramétereket, elkészítjük az egyedi árajánlatot a számítások alapján. - Amint elkészítettük az árajánlatot, akkor azt egy e-mail-ben elküldjük neked, és amint megérkezett az előleg azonnal neki is látunk a nyomtatásnak. - Gyors és pontos kivitelezés: A jóváhagyás után nekikezdünk a kinyomtatásnak, hogy minél hamarabb elkészülhessem a választott termék. A határidőket mindig szigorúan betartjuk.

Speciális 3D nyomtatási megoldások igénylésének űrlapja:

  • Széles termékkínálat: Az általunk nyújtott szolgáltatások magában foglalják dísztárgyakat, játékokat, prototípusokat és sok más érdekes terméket. (Kérjük, vedd figyelembe, hogy autó motorterében elhelyezkedő, vagy nagy hőhatásnak kitett termékeket nem áll módunkban kinyomtatni)

Amennyiben mást keresel nézd meg a termékeinket:  kategóriáink

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft